Prijavi se
Dostava proizvoda - Roanda Komerc

Dostava proizvoda

Roanda Komerc d.o.o. koristi usluge DAILY EXPRESS KURIR kurirske službe. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2-10 radnih dana.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou.

Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima.

Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

CENOVNIK DOSTAVE

Cenovnik usluga dostave na osnovu ukupne težine pošiljke DAILY EXPRESS

http://www.dexpress.rs/rs/cenovnik/

Dostava se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.


OBAVEŠTENJE O PRISPEĆU POŠILJKE

Kuriska služba DAILY EXPRESS će vas putem sms poruke, obavestiti o vremenu isporuke. Sms obaveštenje se dobija u trenutku zaduženja paketa za isporuku za taj dan uglavnom u prepodnevnim časovima.
Pošiljke poslate kuriskom službom D-express vrše se radnim danima od 08-19h.
Napomena: U slučajevima kada su u pitanju gabaritni paketi, primalac je dužan da obezbedi pomoć za istovar gabaritnih paketa.
Za dodatne informacije o radu i uslove korišćenja DAILY EXPRESS kurirske službe možete pročitati na linku:

http://www.dexpress.rs/rs/cenovnik/

Loading